Головна » Конкурс «Створимо Разом сучасний логотип ліцею»

Конкурс «Створимо Разом сучасний логотип ліцею»

 

 

Конкурс «Створимо Разом сучасний логотип ліцею»      

Запрошуємо вас взяти участь в розробці  індивідуального стилю нашого ліцею – конкурсі «Створимо Разом сучасний логотип ліцею», який дозволить нам відмітити неповторність та невичерпний потенціал, який  властивий саме нашому Качанівському ліцею.  

Логотип – це символ, що являє собою умовне втілення ідеї, якому привласнений особливий сенс... Своїм символом дорожать, його честь захищають і ним, перш за все, пишаються.

Розроблений в єдиному екземплярі логотип ліцею здатний стати елементом єдності педагогічного коллективу, учнів та батьків.

Красивий та яскравий логотип обов'язково запам'ятається та стане важливим елементом внутрішнього оформлення нашого закладу.

Пропонуємо Вам створити неповторний, сучасний, корпоративний стиль, який підкреслить індивідуальні особливості нашого ліцею.

Конкурс буде проводитися  з 12.04.2023р.  по   19.05.2023р.

Конкурсні роботи  будуть прийматися  до 10.05.2023р.

Кожен учасник може подати необмежену кількість робіт.

Конкурсні роботи необхідно направити в оргкомітет з позначкою «Логотип» по електронній пошті  kachanivka123@gmail.com або подати на розгляд в електронному або друкованому вигляді в приміщенні школи, кабінет заступника з виховної роботи. 

 

Вимоги до конкурсних  робіт , умови  та  детальний порядок проведення конкурсу можна дізнатися в ПОЛОЖЕННІ про конкурс на розробку кращого логотипу КЗ «Качанівський ліцей» «Створимо Разом сучасний логотип ліцею» в організаторів, або на офіційному сайті школи kch.khedu.vn.ua

 

Ми будемо раді побачити вас в числі переможців конкурсу  

 

Новини

Всі новини

Контакти