Головна » Що у нас нового...

Що у нас нового...

10.10.2023р

День ментального здоров'я

«Ти як?»

Ми підтримали ініціативу Першої леді Олени Зеленської та долучилися до Всеукраїнської програми ментального здоровʼя.

З метою підвищення рівня обізнаності щодо проблем психічного здоровʼя у нашому ліцеї практичний психолог та класні керівники провели просвітницько - профілактичні заходи у форматі уроків, тренінгів, «психологічних хвилинок».

 18.10.2022р

#Разом_до_перемоги

Сьогодні ми готові підвести підсумки проведеної нами акції «Підтримай ЗСУ».
І сміливо вам скажу, що постарались ми гарненько! Ми – це учні 1-11-х класів та наші батьки. Також нас підтримали вчителі, жителі громади, працівники ТОВ «Хмільницьке», відділу освіти та СГР, ЦНАПУ, керівництво Війтівецької СТГ, Качанівська церква, власники магазинів, що знаходяться на території СТГ та звичайні перехожі. Перш за все, хочемо Вам щиро подякувати за підтримку. Нам, усім разом, вдалось зібрати понад 20 000 грн. На ці кошти було закуплено спальники, сухі борщі та супи, парафін для окопних свічок. Це не так багато, але разом з цими речами бійцям ЗСУ передано дитячі малюнки та тепло наших середець.
«Ми – за спинами тих, хто на полі бою героїчно захищає нашу державу. І навіть наші невеликі вчинки можуть прикрасити суворі військові будні наших бійців і додати їм оптимізму та віри в те, що їх з нетерпінням чекають вдома», - зазначають учасники акції.
Ми не плануємо зупинятись на досягнутому…

 

 

16.02.2022р - ДЕНЬ ЄДНАННЯ 

 

 

21.09.2021р

  

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний День Миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.

21 вересня 2021 року у КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка» відбулася загальношкільна акція «Голуб миру», яка була проведена завдяки співпраці учнівського самоврядування з завідуючим Качанівського клубу Кісільом Ю.І.. Учнями та вчителями школи було виготовлено паперових голубів у стилі «оригамі» та прикріплено на символічну жовто-блакитну карту України.

 

МИ, УЧНІ ТА ВЧИТЕЛІ КАЧАНІВСЬКОЇ ШКОЛИ, ЗАКЛИКАЄМО ВСІХ ЛЮДЕЙ НА ЗЕМЛІ: «ВЧІТЬСЯ РОБИТИ ДОБРО ЛЮДЯМ І ТВОРИТИ ДОБРО НА ЗЕМЛІ. ЖИВІТЬ У МИРІ ТА ЗЛАГОДІ!».

10.09.2021р

НАШІ ЗДОБУТКИ

10 вересня 2021 року на базі КЗ "ЗШ І-ІІІ ступенів с.Війтівці" відбулося спортивне свято до Дня фізичної культури і спорту.

Учні нашої школи взяли активну участь у всіх запланованих заходах і не лише… .

На рахунку наших спортсменів: І місце з мініфутболу; І місце з волейболу; ІІІ місце з баскетболу та ІІІ місце з шашок.

Також грамотою відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради за сумлінну працю, активну діяльність нагороджено нашого вчителя фізичної культури Поперечного М.І.

06.09.2021р

Святкуємо разом!!!

День народження ЦНАП Війтівецької СТГ .

Працівниками ЦНАП Війтівецької СТГ з нагоди професійного свята було створено святкову атмосферу. Разом з тим було запрошено учнів Війтівецької громади для загального розвитку та розуміння ролі центру в житі мешканців громади. Учні отримали можливість відчути себе повноцінними адміністраторами.

01.09.2021р

1 вересня наша школа радісно зустріла учнів на святковій лінійці «Вересень кличе до школи!», а потім в кожному класі пройшов Перший урок. Тематика перших уроків була пов'язана з 30-річчям Незалежності України.

Кожен урок - це яскраві та зрозумілі розповіді про Україну, її видатних особистостей, геніальні винаходи, природні багатства, блискучі ідеї, що прославляють нашу країну на весь світ.

Вчителі обрали різноманітні форми і методи проведення Першого уроку: були використані зображення державних символів, географічна карта України, жовто-блакитні стрічки та використання національного вбрання.

16.04.2021р

Друзі вітаємо!

Третьої суботи квітня, ми відзначаємо Всесвітній день довкілля.
З метою привернення уваги до навколишнього середовища та розвитку екосвідомості громадян, екологи КЗ "ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка Війтівецької с/р" оголошують челендж «Що ти зробив, і що ти зробиш для збереження навколишнього середовища?»
Умови участі прості!
Викладай своє фото, на якому ти є учасником екологічних акцій з хештегом #мені_не_байдуже та відмічай 1 свого друга!
Приклади екологічних акцій:
як ти саджаєш дерево;
як ти прибираєш територію;
як ти сортуєш сміття;
як ти збираєш батарейки тощо
Природа вимагає від нас допомоги!

31.03.2021р

КЗ "ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка Війтівецької сільської ради" Робота на конкурс "Дієва школа" #Дієва_школа #EGAP_діє

Конкурсна робота

 20.02.2020р

Україна оплакує своїх героїв, а пролита кров зобов’язує кожного усвідомити відповідальність за долю країни, за її майбутнє.

Пам'ять зобов’язує нас не забувати подвиг Героїв Небесної сотні.

20 лютого 2020 року, з метою увічнення пам'яті Героїв Небесної сотні та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у КЗ «ЗШ І-ІІІ ст с. Качанівка» було проведено низку заходів.

Учні взяли участь у загальношкільній лінійці «На варті наших душ – Небесна сотня».

Класний керівник Волощук З.А. підготувала годину спілкування «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», під час якої переглянули презентацію «Герої не вмирають, тільки йдуть…».

15.02.2020р.

ЗУСТРІЧ З ВОЇНАМИ-АФГАНЦЯМИ

Чимало літ минуло вiдтодi, як вивели з Афганістану радянські війська, але рани цієї війни кровоточать i досі. Не можуть матері забути загиблих та покалічених синів, а дружини та діти своїх чоловiкiв i батьків. Ми маємо знати про страшні події безглуздої афганської війни i пам’ятати, що і серед нас живуть люди, які в 20-30 років стали свідками й учасниками воєнних подій. І ми маємо пишатися їхньою мужністю, героїзмом, подвигом.

 27.01.2020р

«АБЕТКА ДИРЕКТОРА» або «Як побудувати внутрішню систему забезпечення якості освіти»

Педагогічна рада у формі круглого столу відбулась 27 січня 2020 року  в КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка». Вчителями нашої школи було опрацьовано «Абетку директора» і обговорено актуальні питання розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності та якості освіти. 

 

29.11.2019

Добро починається з тебе!

(Урок доброти. 6 клас. Кл. керівник Волощук З. А.)

29.11.2019

Чудеса там – де в них вірять! А оскільки Новий рік наповнений чудесами, ми розпочали підготовку до найдовгоочікуваного свята року із дивовижної та захопливої подорожі, де творяться справжні чудеса!

 

22.11.2019

Активізація позакласної роботи з математики покликана пробуджувати й підтримувати в учнів не тільки інтерес до вивчення одного з найцікавіших шкільних предметів, а й прагнення вивчати математику додатково, під керівництвом учителя або самостійно.

Позакласна робота сприяє розвитку математичної культури учнів, розвитку їхнього мислення, математичних здібностей. Важливий виховний момент позакласної роботи полягає в тому, що для участі в масових позакласних заходах можна залучати не тільки учнів, які добре знають і люблять математику, а й тих, хто має низький рівень навчальних досягнень, на уроках пасивний та байдужий, але наділе­ний артистичними або організаторськими здібностями, вміє добре малювати тощо. Іноді участь у позакласній роботі стає для таких учнів першим кроком до зацікавленості нею.

Однією із форм позакласної роботи з математики є тиждень математики.

З 18 листопада по 22 литопада 2019 року в КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка» проходив тиждень математики.

18 листопада  відбулося відкриття тижня математики. Учні ознайомилися з планом тижня та своїми завданнями. Було  оголошено  про конкурси «Художник», «Розмалюй мене»

18 листопада  проводився  математичний турнір для 56 класів.  Усі учні були активні та із задоволенням приймали участь.

 19 листопада свою роботу розпочала «Математична майстерня», в якій працювали учні 9-10 класів.  Власними руками вони виготовили веселі геометричні фігурки для учнів початкових класів. 

20 листопада учні 7 – 9 класів показували свої здібності та доводили, що вміють логічно мислити. Logic-квест «Ти в ТЕМІ» пройшов як на одному диханні. Перемогу в квесті здобули учні 9 класу.

Також для учнів 5 – 6 класів проводився конкурс «Веселі математики». Переможцем у грі стала команда «Пропорція», друге місце посіла команда «Діаметр». 

22 листопада учні 10-11 класів зіграли в гру «Я люблю математику», де вони розв'язували  цікаві  задачі, грали в гру «Хрестики-нулики», попадали у мішень. Обидві команди показали гарні результати.

Протягом тижня проводились конкурси «Художник» та «Ромалюй мене». В конкурсі «Художник» учні 5 – 6 класів виконували малюнки з математичних символів та геометричних фігур. Переможцями цього конкурсу стали Загородня Софія (5 кл), Лучицька Ольга (6 кл), Гендега Богдан (5 кл), Дзівінська Софія (5 кл), Чекотун Богдан (6 кл) та Сухий Юрій (6 кл).

У конкурсі «Розмалюй мене» потрібно було розмалювати картину за номерами. Щоб отримати відповідний колір, учні   повині були  розв’язати   завдання. Окрім того робота мала мати естетичний вигляд. Резултати даного конкурсу:

o   1 місце: Степанюк В’ячеслав (7 кл), Лотоцький Назар(7 кл), Левчук Леся(11 кл);

o   2 місце: Кісіль Єлизавета(7 кл), Лучицька Анастасія(9 кл), Тлуста Іванна(9 кл).

 

15.11.2019 

ВИБІР МАЙБУТНЬОГО – СПРАВА ВІДПОВІДАЛЬНА

 

 

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі.

15 листопада у приміщенні КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка» відбулися загальношкільні батьківські збори, які стали підсумком роботи навчального закладу за вересень – жовтень 2019/20 н.р.

Директор школи Клавдія Йосипівна Загородня поділилася здобутками, перемогами та успіхами навчального закладу. Також, зауважила, що в цьому начальному році безпека життєдіяльності дітей на особливо високому рівні, тому і контроль за перебуванням кожної дитини під час навчального процесу є надто високим.

Лотоцька Валентина Сергіївна підготувала цікаву інформацію про «батьківський авторитет» та його вплив на вибір майбутньої професії, закликаючи батьків докласти всіх зусиль, щоб допомогти дітям правильно обрати професію, проявити і розвинути їхній талант.

Перебейнос Тетяна Петрівна розповіла про результати учнівської праці в шкільній теплиці.

Учні також долучились і підготували для батьків цікаві виступи, на яких представили свої таланти.

12.11.2019

З такою молоддю у нас чудове майбутнє! 💫

Жданівська ОТГ здивувала своєю МЕГА позитивною, МЕГА активною і МЕГА розумною молоддю!
11 листопада в селі Качанівка підлітки з Жданівки та Качанівки розбирались з поняттям «ЛІДЕР» і «УСПІХ» в рамках проекту «Трансформуйся в успіх!». 🎯Разом шукали відповіді на запитання «ХТО такий лідер? Лідерами народжуються чи стають? Я - лідер? І хто може бути лідером? Що таке УСПІХ?І що потрібно для його досягнення?».
🏆Тренінг пройшов жваво і цікаво, а після 3 команди учасників боролися у турнірі 
#ГраСвітГромад.
🥇 І перше місце отримала команда тренерки Маріни Корчак, яка змогла найшвидше вибудувати громаду«Комунальний рай» і найбільше акумулювати грошей та виконати усі цілі своїх громадян!

 

 

 

25.10.2019

Вечір-посвята у старшокласники

Посвяту в «старшокласники» ми вирішили провести креативно... в «нічній школі».

Кишенькові ліхтарики, зручне взуття, гарний настрій - це все, що потрібно було кожному.
Тільки уявіть: таємничі темні коридори всім знайомої школи, відблиски світла в іншому кінці рекреації, незвичні завдання, хитрі підказки, галасливі однокласники... Хто б не хотів так провести вечір п'ятниці?

Настрій зашкалював, бурхливі емоції вирували!!!
Ще б пак, побувати вночі в біологічному кабінеті та зустрітись там зі скелетом; іншими очима при світлі ліхтарика подивитися на історичний та математичний класи, завітати в кабінет української мови, та пройтись по лабіринтах шкільними коридорами... І все це разом зі своїми друзями в супроводі гумору, жартів, веселощів.

Підготували посвяту учні 10 – 11 класів.

Девятикласники урочисто дали клятву бути гідними учнями-старшокласниками нашої школи, захищати її честь і працювати на її авторитет.

Нехай вам щастить, дорогі дев'ятикласники. Мрійте, рухайтеся до намічених цілей, досягайте успіхів!

24.10.2019

 

Неймовірно приємно, коли докладені зусилля приносять гарні результати. Відрадно, що старання команди «АСТАРТИ» у реалізації освітнього проекту «Моє майбутнє в АГРО», так само як зернятка висіяні у щедру землю вже дають свої перші дружні сходи.

Саме так можна оцінити перемогу юних аграріїв із Качанівської школи, які гідно представили проект «Моє майбутнє в АГРО» і власні науково-дослідні роботи на обласному Конкурсі в рамках «Тижня біології, рослинництва та експериментального дослідництва». Захід відбувся на базі Вінницької обласної станції юних натуралістів та зібрав майже 20 команд із всієї області та м. Вінниця.
Юні «астартівські» аграрії розповіли про свої експерименти та дослідження на базі власної теплиці, яку було встановлено за підтримки ТОВ «Хмільницьке».
В рамках науково-практичної конференції Ірина Олійник представила свою роботу у секції «Рослинництво» на тему «Інноваційні елементи технології вирощування цукрових буряків сорту «Бакара» на території Хмільницького району». Поважне журі гідно оцінило старання наших юних аграріїв.
Проект «Моє майбутнє в АГРО» виборов перше місце серед усіх представлених агро-проектів, а науково-дослідна робота Ірини Олійник отримала друге місце у своєму напрямку. Ця робота у лютому місяці наступного року буде представлена на захист у Малій академії наук у Києві.

 

15.10.2019

Квест-гра "Козацькі пригоди" з учнями 2 та 3 класів

 

11.10.2019

2 клас НУШ у КЗ "ЗШ І-ІІІ ст. с.Качанівка". Досліджуємо, спостерігаємо, театралізуємо...

11.10.2019

Для організму морква - це просто знахідка! Японські вчені стверджують, що регулярне споживання моркви може продовжити життя на 5-7 років. Саме тому у нашій школі відбувся "морквяний день".

08.10.2019

"Запобігти! Врятувати! Допомогти!" Під таким гаслом проходить тижневик цивільного захисту у КЗ "ЗШ І-ІІІ ст с. Качанівка". Неочікувана евакуація учнів та цікава зустріч з вогнеборцями стануть незабутньою подією цього місяця. Учні нашої школи щиро вдячні за змістовний і такий корисний захід.

 

01.10.2019

ДО ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

У всьому світі щорічно 1 жовтня відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні – ще й День ветерана.
Вважається, що людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Далеко не всім дано відчути мудрість своїх років. Літня людина має винятковий досвід і терпіння, наполегливість у досягненні поставлених завдань.

26.09.2019

Виготовлення прикрас - це дуже захоплююча справа, яка дає змогу створювати найрізноманітніші речі: кулони, браслети, сережки, декоративні композиції, прикраси для одягу та побуту, які дарують радість і автору цих речей, і тому, хто отримує їх, у подарунок. На заняттях вихованці пізнають «маленькі таємниці Майстра". І ділиться тими таємницями вчитель історії Чемерис Юрій Іванович.

 

23.09.2019

День партизанської слави — свято України. Найважчі та найжорстокіші випробування випали на долю нашого народу у роки Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору: колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

 

21.09.2016

Тиждень протидії булінгу

Булінг.... Одна з найпошириніших проблем сучасності. Школярі все частіше виявляють жорстокість один до одного.

Тож Тиждень протидії булігу є кроком до розв'язання складної ситуації, яка складається серед учнів. Заходи з протидії булінгу - перегляд тематичного відео, години спілкування з класними керівниками і лекції від практичного психолога - це невід'ємна частина профілактичної роботи з дітьми.

Булінг (bullying, від анг. bully — хуліган, забіяка, задирака, грубіян, насильник) визначається як утиск, дискримінація, цькування. Цей термін означає тривалий процес свідомого жорстокого ставлення (фізичного і психічного) з боку дитини або групи до іншої дитини або інших дітей.

Мотивацією до булінгу стають заздрість, помста, відчуття неприязні, прагнення відновити справедливість; боротьба за владу; потреба підпорядкування лідерові, нейтралізації суперника, самоствердження тощо аж до задоволення садистських потреб окремих осіб.

 

16.09.2019

Сьогодні осінь завітала до школи! Тихесенько шурхотіла жовтим листячком, тішила неповторними композиціями. Зачарувала і зникла... Може, йде до вас?

10.09.2019.

Як ми розпочинаємо новий навчальний день?... З РАДІСТЮ!!!

 

 

Заходи до Дня Українського козацтва, що відбулись у школі:

тематична лінійка «Ми діти козацької слави» (кл. керівник 6 класу Чемерис Ю.І);

Перегляд кінофільму «Вінниччина – край козацький» (вч. інформатики Лотоцька Н.А.);

Акція від дівчаток до Дня захисника України «Підсолодимо хлопцям життя…».

 

 

 ВІДБУЛИСЯ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПАРТИЗАНСЬКОЇ СЛАВИ

22 вересня 2001 року, в день 60-тої річниці з початку підпільно-партизанського руху в Україні в роки Великої Вітчизняної війни, в країні вперше відзначався День партизанської слави, встановлений Указом Президента № 1020/2001 від 30.10.2001.

День партизанської слави відзначається як данина всенародної поваги до тих, хто в суворий воєнний час боровся з фашистами в глибокому тилу ворога, не шкодуючи крові і самого життя.

6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території, сприяючи просуванню частин і з’єднань Радянської Армії на захід.

За мужність і героїзм, виявлені в боротьбі з ворогом, 200 тисяч партизанів і підпільників нагороджено орденами і медалями, 223 з них визнані гідними звання Героя Радянського Союзу.

На виконання Указу Президента України від 30 жовтня 2001року № 1020/2001 «Про День партизанської слави» у КЗ ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка  з 18.09.2018 по 21.09.2018 року проводилися тематичні заходи до Дня партизанської слави, а саме: Інформаційна 5-хвилинка у 2 класі (класовод Олійник Н.В); читання та обговорення книжки Сосновий шум В. Малець, конкурс малюнків  «Партизанська слава в малюнках»  серед учнів 5 класу (вч. Волощук З.А., конкурс віршів  «Пам'ять про вас в  нашім серці жива» серед учнів 6-7 класів (вч. Поперечний М.І та Чемерис Ю.І), перегляд документального кінофільму «Партизани. Проклятий 41-й» (вч. Лотоцька Н.А), екскурсія «Партизанськими стежками» для учнів 9-11 класів (вч. Парсяк  Н.О, Муравська Г.В., Найчук Л.А. та Лотоцька В.С –педагог-організатор), зустріч з головою ради ветеранів територіальних громад с. Качанівка та с.Семки Єніним В.В.

Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму. У День партизанської слави з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість, вшановуємо всіх тих, хто подарував майбутнє нам та нашим нащадкам. Уроки Другої світової війни вчать нас згуртованості та єдності у боротьбі з загрозами.

 

21 вересня - Всесвітній День миру. 

Цей день для того, аби спонукати людей на всій планеті до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом його досягнення. Сьогодні ООН закликає всі країни світу зупинити військові дії та припинити проливати кров. Адже в багатьох куточках планети триває боротьба за право жити у власній державі.

Сьогодні учні КЗ ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка відзначили цей день низкою заходів: класні керівники провели уроки Миру; першокласники запалили свічку дружби та миру; рада Шкільного містечка провела акцію "Я віддаю свій голос за мир".

Хай панує МИР в усьому світі!

10.09.2018р.

Шкільне середовище живить навчальний досвід учня. Усе – від естетики дизайну класної кімнати до емоційного фону – покликане створити такі умови, за яких учні зростатимуть як особистості.

 

04.09.2018

Сьогодні в школах України відбувся урок, який був присвячений дитячим мріям.

Його концепцію розробили фіналісти національної премії Global Teacher Prize Ukraine. 
Вчителі нашої школи також долучились до проведення уроку мрій. Заняття були незвичайними – у формі гри, малювання. Основне завдання – це креативність, яка зацікавить та надихне перед учбовим забігом.

 

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

В такт легенькому вітерцю і під шепіт опалого листя приходить до нас золотокоса осінь. А разом з нею і перше осіннє свято - День Знань. Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
Перший дзвоник і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Директор школи Загородня К.Й. привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити. Особлива увага була приділена шановним першокласникам, для яких двері нашої школи тільки відчинилися і випускникам школи, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться.

Традиційно, у День знань, усі першокласники Качанівської школи отримали подарунки від народного депутата України Юрчишина П.В. та ТОВ «Хмільницьке» агропромхолдингу «Астарта-Київ», а мами щиро дякували за таку необхідну у нинішній час допомогу. То ж бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, домашнього затишку і тепла, щастя й радості, здійснення всіх задумів і мрій. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка!
На урочистому зібранні звучали привітання на адресу учнів і викладачів, всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми!

 

 19 травня с.Сальниця гостинно приймала гостей, учасників четвертого заключного етапу Кубку Хмільницького району з футболу. Команда учнів Жданівської ОТГ виборола почесне друге місце, поступившись в напруженій грі фіналу з рахунком 4:3 уланівчанам. Приємно відмітити що два гравці нашої команди, за результатами сезону 2017-2018 стали кращими в своїх номінаціях: кращий воротар Парсяк Богдан , кращий гравець Рябий Богдан. Дякуєм всім хто підтримував і вболівав за нас протягом сезону !!!

Світлого весняного дня, коли вся Україна майоріла вишиванками, учні Жданівської ОТГ побували в столиці нашої держави. Відвідали місце, де вирішується доля країни, у Верховнії Раді. Екскурсія була організована Народним депутатом Петром Васильовичем Юрчишиним та його помічниками. Діти з великим задоволенням спілкувалися з творцями законів, а також відвідали Маріїнський парк, місце трагічних подій Революції Гідності - вулицю Інститутську, Майдан Незалежності.Ми висловлюєм щиру вдячність Петру Васильовичу за цікаву зустріч та гарну екскурсію!!!

День вишиванки разом з ТОВ "Хмільницьке#АстартаВишивана

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ - 2018

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.

16 травня у КЗ ЗШ І- ІІІ ст. с. Качанівка відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.
Проведення такого свята продемонструвало, що вихованці школи разом зі своїми батьками і вчителями відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв й традицій свого народу.

Одягнімо вишиванки, друже,
Хай побачить українців світ —
Молодих, відважних, дужих,

 

У єднанні на сто тисяч літ.

Проект « Українські вишиванки – наче райдужні світанки»

Сьогодні в нашій школі відбулась виставка поробок присвячена Всеукраїнському дню вишиванки.
Виставка творчих робіт носить глибокий, змістовний, пізнавальний та оригінальний характер.

Вишиванка — поема життя, 
Закодована вічність в узорах.

ТОВ "Хмільницьке" агропромхолдингу "Астарта-Київ"

 
Нашим найактивнішим учасникам заходів, приурочених до Дня Землі! Учням Качанівської школи за артистизм, креативність, надзвичайну любов до здорового способу життя, до різнобічного навчання сьогодні ми подарували - сучасні ноутбуки! А ще – футбольні і волейбольні м’ячі, сітки на футбольні ворота і сітку для гри у волейбол.
 

 

ГІРЧИТЬ ЧОРНОБИЛЬ, КРІЗЬ РОКИ ГІРЧИТЬ...

Виросло вже ціле покоління, що не застало ту страшну трагедію, але традиційно, в кінці квітня ми згадуємо про Чорнобиль. Тому сьогодні класоводи та класні керівники провели години спілкування на тему "Чорнобиль не має минулого". На перерві учні 8 класу, разом з класним керівником Муравською Г.В., провели лінійку пам’яті "Гірчить Чорнобиль, крізь роки гірчить", де учні вшанували пам’ять тих, хто не пошкодував своє життя заради світлого майбутнього сьогоднішнього покоління.

20 квітня Качанівська школа приймала гостей, відбулися змагання з футболу в рамках спартакіади школярів Жданівської ОТГ. Приємно відзначити що юні футболісти Качанівської школи здобули впевнену перемогу перемігши команди Жданівської та Семківської шкіл, які відповідно зайняли друге та третє місце. Команди та учасники нагороджені грамотами відділу освіти.

ЕКОЛОГІЧНІ ГАСТРОЛІ, 

АБО ЯК МИ З ДІТКАМИ ЛІКУЄМО ЗЕМЛЮ

Не словами, а наочними прикладами! Інтерактивно! Піснями та екологічними сценками! Саме у такому форматі ми розповіли учням шкіл, як любити та шанувати Землю, щоб вона була квітучою та не «хворіла» від непотребу! 
Екологічний тандем вийшов чудовий: колеги з ТОВ «Хмільницьке» та юні екологи Качанівської ЗОШ разом вже відвідали чотири школи! Основний меседж: дбати про Землю щодня! А ще спільно з дітками створили «Дерево життя»! 
Його листочки – це обіцянки малюків дбати та цінувати матінку-природу! 
Давайте і ми, дорослі, зробимо все можливе, аби жити на мирній та чистій Землі!

Велопробіг 2018 "Їдемо заради здоров'я" разом з ТОВ "Хмільницьке" агропромхолдингу Астарта-Киїів

 

Яскраве сонце, блакитне небо і мир на землі – це найголовніші складові щасливого дитинства! «Із янголом на плечі» - назва виставки учнів КЗ «ЗШ І-ІІІ ст. с. Качанівка» несе в собі широкий зміст. Адже всі діти планети є щирими, безпосередніми, відвертими, як маленькі янголята. І мрія у них спільна: жити у щасливій сім’ї і мирному домі. Тому у свої роботи учні   школи вкладають мрії про мирне майбутнє, розмірковуючи про сьогодення.

 

Представлені роботи від найменших учнів до випускників школи. Роботи виконані у різноманітних техніках: паперопластика, вишивка бісером, ручне ткацтво бісером, малювання тощо. 

 

 

 

 

 

 

Новини

Всі новини

Контакти